Soho Residence, Wardour Street, Londonwww.sohoresidence.co.uk

Moody blue walls with hanging foliage, fixed seating and cushions Botanical bar with ambiance and atmosphere foliage and botanical plants hanging in bar area External view of new soho residence bar on wardour street first floor botanical gin parlour at soho residence

Project Detail:

Soho Residence, Wardour Street, London

The design team at Tibbatts Abel worked with the client to refurbish the premises on Wardour Street in Soho. The previous venue O-Bar has been spectacularly re-designed. The ground floor now boasts show-stopping crittal inspired windows which let the light pour in. All the natural light combined with the trailing foliage and feature lights create a fresh, natural and alluring space. The first floor has been transformed into a gin parlour with floral fabrics, weathered timbers and layered lighting. If you head down to the basement level you will be immersed in a festival themed late night venue.